23 d’agost 2006

 

Comença l'aventura

Finalment, després de diversos intents, s'ha aconseguit crear el club de La Salle Girona a 3ª Regional. L'equip és molt jove, però amb molta ambició i ganes de demostrar que la seva aposta és guanyadora. Ara per ara, la plantilla és la següent:

El conjunt va començar ahir els seus entrenaments, a les ordres de Densi Alsina i Quim Planas que seran els encarregats d'assolir l'objectiu de l'ascens amb el club lasal·lià. La plantilla està pendent de 2 retocs que donarien per tancat l'equip.

Pel que fa als sponsors, pròximament es desvelaran 3 dels sponsors que patrocinaran al club, tot i que tothom pot col·laborar amb el club (Més informació envieu correu a uelasallegirona@yahoo.es).


Comentaris
Tinc bons records de la meva etapa a la Salle. Es un equip maco. Aquesta generació del Montessori, assesorada per en Manel Carbó, que bona que és!. Espero que us vagi bé i bona sort!.

Per cert, sóc un component de l'equip Denver Naukets. Voleu dir que som tant "guarros"? :). Aquest any venim amb forces renovades al campionat UdG. No crec que poguem evitar el futbol agressiu, però s'intentarà.
 
Publica un comentari a l'entrada<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?